Ripsipidennyksissä omiin luonnon ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä tulos ilman muuta silmämeikkiä. Valittavanasi on eri tekniikoita sekä lopputuloksesta voidaan tehdä todella luonnollista tai vastaavasti hyvin näyttävää ja tuuheaa. Oikein laitettuna sekä asiakkaan noudatettua kotihoito-ohjeita pidennykset eivät vahingoita omia ripsiä. Ripsipidennyksiä huolletaan noin 2-5viikon välillä. Sopiva huoltoväli on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa esim niiden puhtaana pito, oma ripsityyppi, silmien meikkaaminen, ilman kosteus, kova saunominen, ripsien hankaaminen/koskettelu yms. Volyymiripset on suosituimmat ripsipidennykset. Niissä yhteen omaan ripseen kiinnitetään ohuilla kuiduilla valmistettu ripsiviuhka. Volyymiripsillä saadaan aikaan hyvin tummaa ja tuuheaa tai vastaavasti kaikista kevyintä ja luonnollisinta lookia. Klassiset ripset on alkuperäinen ripsipidennysten laittotapa. Siinä yksi ohut kuitu kiinnitetään yhteen omaan ripseen. Hybridiripset on klassisten ja volyymiripsien yhdistelmä.

 

Saavu ripsipidennysten laittoon puhtain ripsin mieluiten ilman silmämeikkiä.

 

Kotihoito-ohjeet

•Ripsiä ei saa kastella 24h laiton jälkeen

•Pese ripset kasvojen pesun yhteydessä aamuin illoin niille tarkoitetulla öljyttömällä puhdistusshampoolla

•Vältä silmien/ripsien hankaamista ja hieromista

•Älä käytä ripsiväriä tai taivuta ripsiä

•Harjaa ripsiä päivittäin ripsiharjalla hellävaraisesti niin ne pysyvät siisteinä. Älä harjaa märkiä ripsiä

 

Mikäli epäilet allergiaa tai haluat testata ripsiliiman vaikutusta ihollesi, otathan yhteyttä niin voimme tehdä pikaisen liimatestin ennen ripsipidennysten laittoa.

 

Ripsikuituja löytyy useita eri kaarevuuksia, pituuksia sekö tyylejä! Kuvia erilaisista ripsipidennys malleista löydät sivuiltani (Instagram) tai voidaan suunnitella sinun ripsillesi ja silmillesi sopivat.